Laden...

Organisatie

Organisatie
De Tussenschoolse Opvang  (TSO)  -  Het overblijven
Kinderen van OBS de Graswinkel kunnen tijdens de middagpauze (12.00-12.50 uur) gebruik maken van de Tussenschoolse Opvang. Omdat de school geen continurooster kent is het overblijven niet verplicht. U kunt er ook voor kiezen om uw kind thuis te laten lunchen.
 
Elke ochtend inventariseert de leerkracht welke kinderen overblijven (in de onderbouw geven ouders dit door aan de leerkracht). Dit wordt per groep op het overblijfregistratieformulier vastgelegd.
 
De organisatie van de Tussenschoolse Opvang
De Tussenschoolse Opvang (TSO) valt onder de verantwoordelijkheid van de school. Op OBS de Graswinkel is er voor de TSO een overblijfcommissie gevormd. De overblijfcommissie is een onderdeel van de oudercommissie (OC). Deze overblijfcommissie bestaat uit: Mw. V. Berden, Mw. K. Janssen (namens de leerkrachten), Mw. E. Creemers (coördinator, bestuurslid OC), Mw. M. van Deursen (plv. coördinator), Mw. N. Hendrikx (namens de oudercommissie) en Mw. L. Schramm (namens de oudercommissie). Voor het overblijven hebben een aantal ouders zich als vrijwilliger aangemeld. Zij zijn de overblijfkrachten die het overblijven mogelijk maken.
 
Samen met de overblijfcommissie biedt de school de mogelijkheid aan voor de overblijfkrachten en coördinatoren om cursussen te volgen. Veel overblijfkrachten hebben al een of meerdere trainingen gevolgd. De overblijfcoördinator is gediplomeerd Leidster Tussenschoolse Opvang/SPW3.
 
Overblijfcoördinatoren:
  
overblijven

Mw. Elma Creemers
overblijven@obsgraswinkel.nl
 
Mw. Marion van Deursen

 

Ouders zeggen...

Hieronder lees je wat ouders zeggen van onze school!
Mijn dochter kwam thuis en zei: "Ik heb een feestje gehad, want de juf zegt dat als je een foutje maakt, je iets nieuws hebt geleerd." -Vader van Phoebe en Faith (8 en 10 jaar)