Laden...

Start schooljaar 2020-2021

Start schooljaar 2020-2021

10-07-2020
Beste ouders,

Het schooljaar 2019-2020 is gelukkig, ondanks de coronacrisis tot een succesvol einde gekomen. Wij kunnen nu met z’n allen gaan genieten van een lange, ontspannen zomervakantie.
We gaan echter de vakantie in met een aantal corona-maatregelen en -beperkingen zoals de anderhalve meter afstand, het verplicht thuisblijven bij griepverschijnselen en het beperken van ouders in de school. Wij weten echter op dit moment niet of gedurende de zomervakantie de coronabeperkingen in Nederland, dus ook op onze school, gehandhaafd, versoepeld of wellicht uitgebreid gaan worden.
Dat is afhankelijk van wat het virus de komende zes weken in Nederland en de rest van de wereld gaat doen en de daarbij horende maatregelen die de overheid, het RIVM en het Outbreak-team zullen uitvaardigen en adviseren.

Wij gaan in de laatste week van de zomervakantie organisatie-breed, binnen alle Eduquaat-scholen, de dan heersende corona-situatie met elkaar inventariseren.
Vervolgens bepalen we dan of de huidige richtlijnen op onze scholen gehandhaafd, versoepeld of wellicht uitgebreid moeten worden.
Wij zullen deze (mogelijk nieuwe) richtlijnen vanaf donderdag 20 augustus via de ouderportalen en de verschillende websites communiceren.

Hartelijke groeten,

Vivian Berden

Ouders zeggen...

Hieronder lees je wat ouders zeggen van onze school!
Mijn dochter kwam thuis en zei: "Ik heb een feestje gehad, want de juf zegt dat als je een foutje maakt, je iets nieuws hebt geleerd." -Vader van Phoebe en Faith (8 en 10 jaar)