Laden...

Leerkracht middenbouw

Leerkracht middenbouw

leerkracht middenbouw wtf 0,6 - 1,0

Onderwijs waar je blij van wordt: leerkrachten gezocht in Weert!"


Ben jij een leerkracht die enthousiast wordt van vernieuwend onderwijs en wil je de toekomst van onze leerlingen op een kindgerichte manier vormgeven? Zoek je een betekenisvolle en uitdagende functie waarin je de vrijheid hebt om te innoveren en kinderen te inspireren voor het leven buiten de klaslokalen? Wil je werken in een hecht, gedreven team dat voorop loopt in ontwikkelingsgericht onderwijs? Dan is dit jouw kans om het verschil te maken!

Wat bieden wij jou?
  • Een stimulerende en innoverende werkomgeving waar je jouw creativiteit en visie kunt ontplooien.
  • Werkzekerheid met het vooruitzicht op een vaste aanstelling.
  • Goede begeleiding en coaching voor nieuwe collega's en starters.
  • Een professioneel, betrokken en gezellig team.
  • Een cultuur van openheid, transparantie en directe communicatie.

Wie ben jij?
  • Je zoekt steeds de balans tussen kennis verwerven, vaardigheden ontwikkelen en persoonsvorming en neemt anderen graag mee op jouw ontdekkingsreis.
  • Kinderen zijn voor jou zo veel meer dan slechts leerlingen; je begrijpt en omarmt hun individualiteit.
  • Je bent nieuwsgierig, creatief en ziet elke uitdaging als een kans om te groeien.
  • Projectmatig werken is jouw tweede natuur en samenwerken is voor jou geen optie, maar een must.

Wie zijn wij?
Wij zijn een dynamisch, overwegend jong team dat gedreven wordt door een gedeelde passie voor hoogwaardig onderwijs. Onze school, gelegen in het groene Weert, biedt een unieke onderwijsvorm waarin we projectmatig werken en actief bijdragen aan de ontwikkeling van zelfstandige denkers. Jeelo (je eigen leeromgeving) is de hoeksteen van ons curriculum.

Klaar om het verschil te maken en de toekomst van onderwijs te vormen? Stuur dan jouw gedreven motivatiebrief en CV naar b.keijers@eduquaat.nl. Voor een verhelderend gesprek kun je altijd contact opnemen met onze inspirerende schoolleider of een van de leden van het kwaliteitsteam (0495-540951).

Sluit je aan bij ons team dat het onderwijs van morgen vormgeeft. Kom bij ons en geef betekenis aan onderwijs op de meest inspirerende manier!
 

Ouders zeggen...

Hieronder lees je wat ouders zeggen van onze school!
De kracht van de school, het team, is dat elk kind echt gezien wordt. Je legt de basis om verder te kunnen en dat moet vooral met plezier. -Moeder van Okke (10 jaar)